TIJDELIJKE ACTIE! ONTVANG EEN GRATIS BALPOMP BIJ AANKOOP VANAF TWEE BALLEN - COMBINEREN MAG!

VIZION™ Ambassador in the Spotlight: Thuan @balr.vn

VIZION™ Ambassador in the Spotlight: Thuan @balr.vn

VIZION™ Ambassador in the Spotlight: Thuan @balr.vn

Je hebt hem waarschijnlijk al een keertje voorbij zien komen op onze Instagram en TikTok account: Thuan van account @balr.vn. We stelde hem een aantal vragen over hoe hij is begonnen en hoe zijn accounts heeft gegroeid naar over 40K volgers gecombineerd op social media! 
 
 
Wanneer ben je begonnen voetbal en hoelang ben je al actief op social media?
Ik ben begonnen met voetballen toen ik 10 jaar oud was maar nog niet zo serieus. Toen ik 13 was stopte ik volledig met voetbal. Toen ik wat ouder was, (14,5 jaar) begon ik weer opnieuw met voetballen en begon toen ook met mijn social media account. Nu ben ik 16,5 jaar oud en ben ik dus als al bijna 2 jaar lang actief.
 
Wat vind je het leukst aan social media (TikTok / Instagram)?
Het leukste vindt ik dat je een “community” bouwt met mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Vooral omdat ik dan ook in het echt met hun afspreek en samen met hun ga voetballen en/of filmpjes opneem. Zo maak je dus ook echte vrienden!
Je hebt gecombineerd meer dan 40,000 volgers op social media. Welke tips heb je voor anderen die ook hun social media volgers willen groeien?
Op TikTok ben ik heel erg hard gegroeid omdat ik een keer een virale video heb gemaakt over vrije trappen in Rusland en vrije trappen in Nederland. Die kwam opeens op de voor jou pagina (red. For You pagina) en ja voor ongeveer een paar weken ging hij heel erg viraal.  
 
 

Op instagram ben ik gegroeid door met mensen om te gaan zoals commenten, liken etc. Mijn tip is dat ook te doen en met mensen om te gaan want social media heet niet voor niks social media. Het hoeft niet per se heel intensief te zijn. Gewoon een leuke reactie plaatsen bij mensen die hetzelfde posten als jij, het liken en dat voor een lange periode zet hele grote stappen. 

Hoe raak je geïnspireerd voor je filmpjes - waar haal je inspiratie uit? Iemand specifiek?
Ik kijk heel erg veel mensen. Té veel om op te noemen eerlijk gezegd 😅
Wat hoop je te bereiken op social media? Je ultieme doel.
Ik weet niet of ik echt een specifiek doel heb met social media maar wat ik zelf nu doe is gewoon hoogwaardige kwaliteit voetbalfilmpjes posten. Ik wil een account opbouwen waar mensen kunnen zien dat ik echt wat “speciaals” heb en dat mensen mij willen volgen. Mijn doel voor nu is om de 10.000 volgers aan te tikken op Instagram
Mijn ultieme doel? Ik weet niet of ik dat heb aangezien ik gewoon beter wil worden en hoogwaardige kwaliteit content wil posten en maken. Daar focus ik mij meer op.
Hoe vaak oefen je met voetbal, wat is de moeilijkste truc die je kan en waar je meest trots op bent? en welke truc wil je nog graag kunnen doen?
Ik oefen voetbal wanneer ik er tijd voor heb. In perioden dat ik aan school moet werken kan ik helaas slechts een paar keer per week voetballen of zelfs helemaal niet. Maar als alles mee zit dan voetbal ik elke dag voor minimaal 2 uurtjes. De moeilijkste truc die ik kan is de akka 3000 en daar ben ik ook heel trots op. Misschien ook nog “spin” magic aangezien bijna niemand überhaupt die truc kent. Wat ik nog graag wil landen is een lemmens around the world waarbij je met je voet 2 keer om de bal heen gaat. En dat in één beweging. Eigenlijk een letterlijke dubbele rondje om de wereld (voet 2 keer om de bal heen).
 
 
 
Bedankt Thuan voor het leuke en leerzame interview! Vergeet niet om Thuan op Instagram en TikTok te volgen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief